НовиниИван Тотев дава старт на строителството на Античния стадион

09.05.2011

Областният управител на Пловдив инж. Иван Тотев ще постави утре (10.05.2011 г., вторник) в 11.00 часа началото на строително-монтажните и консервационните дейности по проекта за реконструкцията на Античния стадион.

Иван Тотев подписа договора за строителство и консервация на Античния стадион

20.04.2011

Областният управител на Пловдив инж. Иван Тотев и Иван Гушков – управител на Дружество по Закона за задълженията и договорите Консорциум „Археология и реставрация” – град Пловдив, подписаха договора за извършване на строително-монтажни и консервационни работи по ревитализация на Античния стадион.

Стартира най-голямото възлагане по проекта за обновяване на Античния стадион

25.02.2011

Стартирана е процедурата по избор на изпълнител за възлагане на строителните и консервационни дейности по проекта за обновяване на Античния стадион в Пловдив, съобщи областният управител инж. Иван Тотев. Той уточни, че това е най-сериозното възлагане по този проект.

Максимално разкриване блясъка на Античния стадион предвижда работният проект

27.10.2010

"Днес е много емоционален ден за мен, защото приключи изработването на работния проект по възстановяване на Античния стадион в Пловдив."

Проектът за Античният стадион бе представен на Архитектурния форум в Пловдив

01.10.2010

Проектът „Античният стадион на Филопопол - опазване, рехабилитация и градско обновяване" бе представен на "Архитектурен форум Пловдив 2010".

Приключи фотограметричното заснемане на Античния стадион

03.09.2010

Фотограметричното заснемане на Античния стадион приключи. То се реализира от експерти от Национален институт по недвижимо културно наследство (НИНКН).

Комисия от НИНКН прие резултатите от археологическите проучвания на Античния стадион

27.08.2010

Комисия от Националният институт за недвижимо културно наследство (НИНКН) прие резултатите от археологическите проучвания на Античния стадион.

Центърът за научни изследвания и проектиране ще изготвя информация за Античния стадион

23.08.2010

Центърът за научни изследвания и проектиране към УАСГ ще изготвя информация и цялостен сценарий за представяне на Античния стадион.

Стратира изготвянето на концепция за корпоративна идентичност

29.07.2010

Стратира изготвянето на концепция за корпоративна идентичност по проект “Античният стадион на Филипопол - опазване, рехабилитация и градско обновяване”.

Обмен на добри практики България - Норвегия

16.07.2010

Във връзка с партньорството на Норвежки директорат за културно наследство с Областна Администрация Пловдив и съгласно изпълнението на предвидените дейности по проект “Античният стадион на Филипопол - опазване, рехабилитация и градско обновяване”, от 29 юни до 3 юли 2010 г., бе реализирано научно посещение в Норвегия, гр. Осло. 

Страници: | 1 | 2 | 3 |