НовиниЗапочва изготвянето на работен проект за възстановяването на Античния стадион

24.06.2010

Областният управител на Пловдив инж. Иван Тотев подписа договор с дружество „Плиска консултинг – Архика”, спечелило обществената поръчка за изготвяне на работен инвестиционен проект за ревитализацията на Античния стадион.

Проектът за Античния стадион – повод за първата визита на министър Дончев в Пловдив

15.04.2010

Проектът „Античният стадион на Филипопол – опазване, рехабилитация и градско обновяване” бе конкретният повод за първото посещение в Пловдив на министъра по управление на средствата от Европейския съюз Томислав Дончев по покана на областния управител инж. Иван Тотев.

Стартира работата на терен по проекта за Античния стадион

25.02.2010

"Със старта на дейностите по геодезическото и фотограметрично заснемане бе поставено началото на работата на терен по проекта за възраждането на Античния Стадион в Пловдив. По този начин можем да покажем, че всички опасения за забавяне на проекта вече са несъстоятелни", заяви областният управител на Пловдив инж. Иван Тотев.

Започва геодезическото заснемане на Античния Стадион

24.02.2010

Областният управител на Пловдив инж. Иван Тотев ще присъства утре, 25.02.2010 г. от 11.00 часа, на старта на геодезическото и фотограметрично заснемане на Античния Стадион.  

Съкращават срока за изготвянето на работния проект за Античния стадион

02.02.2010

"В Агенцията за обществени поръчки вчера подадохме документацията за стартиране на процедура за избор на изпълнител за работен проект за Античния стадион", съобщи областният управител на Пловдив инж. Иван Тотев на пресконференция днес.

Страници: | 1 | 2 | 3 |