02.03.2012

Курс за комплексно обучение по „Опазване, управление и популяризиране на културното наследство в историческите градове” - втори тематичен модул

Българо-норвежкият център за градска археология провежда в рамките на Проекта „Античният стадион на Филипопол – опазване, рехабилитация и градско обновяване” курс за комплексно обучение по „Опазване, управление и популяризиране на културното наследство в историческите градове”. Курсът е безплатен и е предназначен за студенти и специалисти в областта на археологията, архитектурата, мениджмънта, журналистиката, правото, педагогиката и туризма, с професионален интерес към опазването на културното наследство в историческите градове. Първият модул на курса беше проведен през ноември-декември 2011. Вторият модул ще се проведе от 13 до 23 март в сградата на Областната управа в Пловдив.

Подробна информация, програма за курса, и формуляр за кандидатстване ще намерите прикачени на тази страница.

Заявете участието си във втория модул на курса до 10 март 2012 като изпратите попълнен формуляр на адрес office@ines.bg. За допълнителна информация – тел: 359 /2 953 34 41.

Всички Новини | Всички Събития | Всички Обучение | RSS